Καλάθι Αγορών Καλάθι άδειο
Συντριβάνι ασημί 5m/60sec Πυροτεχνήματα ΚΑΤ. T1

Συντριβάνι ασημί 5m/60sec Πυροτεχνήματα ΚΑΤ. T1

 
€ 10.60
(€ 13.14 Με Φ.Π.Α.)
Επιλέξτε τρόπο πυροδότησης
Συντριβάνι ασημί 5m/60sec (Με καψούλι) Συντριβάνι ασημί 5m/60sec (Με φυτίλι)
005.120.008
Εξαντλήθηκε
Σύγκριση

Τo (Καλιακάτσος Θεόδωρος) θα προσθέσει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε μια ειδική λίστα για αυτό το προϊόν. Μόλις το προϊόν βρίσκεται σε απόθεμα, θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας θα καταργηθεί από τη λίστα αλληλογραφίας του προϊόντος.

Τα δεδομένα θα είναι ορατά σε ορισμένα μέλη του προσωπικού μας. Εάν θέλετε να καταργήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@alphastar.gr.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπική σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην εποπτική αρχή ΑΠΠΔ (dpa.gr). Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. Δεν σκοπεύουμε όμως πραγματικά να καταχραστούμε τα δεδομένα σας σε καμία περίπτωση.

Σύγκριση

 Συντριβάνι ασημί 5m/60sec Πυροτεχνήματα ΚΑΤ. T1

 Τα συντριβάνια είναι εύχρηστα πυροτεχνήματα εξωτερικού χώρου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπ' όψιν οι οδηγίες χρήσης.
 Οδηγίες χρήσης και μέτρα ασφαλείας για τα συντριβάνια 5m/60sec θα βρείτε επάνω στη συσκευασία του προϊόντος και περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο site:


 

 Απαγορεύεται η χρήση του προϊόντος από άτομα κάτω των 18 ετών. Τοποθετούμε το προϊόν σε ειδική βάση στήριξης σε απόσταση ασφαλείας μεγαλύτερη από 10m μακριά από ανθρώπους, ζώα και εύφλεκτα ή εύθραυστα υλικά.  Η πυροδότηση γίνεται με ειδική συσκευή ή με μπαταρία από απόσταση ασφαλείας. Πριν χρησιμοποιήσουμε το προϊόν πρέπει να ελέγξουμε να μην έχει υποστεί κάποια φθορά ή αλλοίωση από μεταφορά ή άλλη αιτία. Χρησιμοποιείται μόνο σε όρθια θέση όπως δείχνει το βέλος επάνω στο προϊόν, μόνο σε εξωτερικό χώρο. Όταν τελειώσει η καύση δεν το πετάμε αμέσως στα σκουπίδια παρά μόνο όταν κρυώσει γιατί είναι επικίνδυνο για πυρκαγιά.
 Το ύψος δεν είναι ακριβές, επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες και την υγρασία.
 Οδηγίες χρήσης και μέτρα ασφαλείας για τα πυροτεχνήματα συντριβάνι 5m/60sec θα βρείτε επάνω στη συσκευασία του προϊόντος και περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στο site:

 

Πυροτεχνήματα

Διάρκεια καύσης :
60 sec ±20%
Εσ. διάμ. πυροσωλήνα :
40 mm
Εξ. διάμ. πυροσωλήνα :
48 mm
Ύψος πυροσωλήνα :
15 cm
Τρόπος Ανάφλεξης :
Με καψούλι
Ύψος εκτόξευσης :
5 m
Τρόπος εκτόξευσης :
Κατακόρυφα
UN :
0337
Βαθ. επικινδυνότητας :
1.4S
Ταξινόμηση :
ΚΑΤ. Τ1
NEC :
145 g
Μονάδα μέτρησης :
Τεμ.
Βάρος προϊόντος :
0,280 Kg
Διαστάσεις προϊόντος :
Ø48 Χ 150 mm
Συσκευασία κιβωτίου :
10/5
Κατασκευάζεται :
Κίνα
Έτος κατασκευής :
2015
Πιστοποιητικά :
CE 1008-T1-69248194/2014
Κωδικός προϊόντος :
005.120.008
Barcode :
5200700102270
Καλάθι Αγορών Καλάθι άδειο

Λίστα σύγκρισης Λίστα σύγκρισης

Αναζήτηση