Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής – παραλαβής
 
 
  1) Παραλαβή από το κατάστημα
  Οι παραγγελίες που αποστέλλονται μέσω e-shop www.alphastar.gr με την επιλογή «παραλαβή από το κατάστημα (Χαλκιδικής 10 Αθήνα)» ετοιμάζονται άμεσα και είναι διαθέσιμες να τις παραλάβετε από το κατάστημα 10πμ – 6μμ από Δευτέρα έως Σάββατο εκτός Κυριακών και αργιών.
  Οι παραγγελίες που περιέχουν υπηρεσίες απαραίτητη προϋπόθεση για να αρχίσει η διαδικασία εκτέλεσης της υπηρεσίας είναι να έχει συμφωνηθεί ρητά ο τρόπος παροχής της υπηρεσίας καθώς και το κόστος αυτής, επίσης θα πρέπει να έχει προεξοφληθεί όλο το κόστος της υπηρεσίας.
 
  2) Αποστολή με μεταφορική
  Οι παραγγελίες που αποστέλλονται μέσω e-shop www.alphastar.gr με την επιλογή << Αποστολή με μεταφορική εκτός Αττικής (Χρέωση του παραλήπτη) >> εάν έχουν εξοφληθεί μέχρι τις 11πμ παραδίδονται την ίδια ημέρα από εμάς στην μεταφορική εταιρία που έχουμε συμφωνήσει με τον πελάτη εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων που μπορεί να χρειαστεί ακόμα μία ημέρα για να τις ετοιμάσουμε. Το κόστος της μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη ο οποίος πρέπει να συμφωνήσει με την μεταφορική εταιρία πόσο θα είναι το ακριβές ποσό, καθώς και τον χρόνο παράδοσης, ο οποίος συνήθως είναι μία ημέρα εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά που μπορεί να είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες αναλόγως την εποχή. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Alpha Star περιορίζετε μέχρι την παράδοση στον υποδεικνυόμενο από τον πελάτη μεταφορέα.
 
  3) Αποστολή με ΕΛΤΑ courier
  Οι παραγγελίες που αποστέλλονται μέσω e-shop www.alphastar.gr με την επιλογή Αποστολή με << ΕΛΤΑ Courier για δέματα έως 50kg (εκτός πυροτεχνημάτων)>> εάν έχουν εξοφληθεί μέχρι τις 11πμ ή επιλέξετε τρόπο πληρωμής αντικαταβολή, ετοιμάζονται και παραδίδονται στα ΕΛΤΑ Courier την ίδια ημέρα εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων που μπορεί να χρειαστεί ακόμα μία ημέρα για να τις ετοιμάσουμε. Ο χρόνος παράδοσης από τα ΕΛΤΑ Courier στον πελάτη είναι για την Ελλάδα συνήθως 1-3 ημέρες εκτός από δυσπρόσιτες ή νησιωτικές  περιοχές που μπορεί να χρειαστούνε από 2-3 εργάσιμες ημέρες ακόμα. Το κόστος της αποστολής είναι προσυμφωνημένο με τον πελάτη και θα πληρωθεί με την εξόφληση της παραγγελίας με τον τρόπο που έχετε επιλέξει να εξοφλήσετε την παραγγελία σας. Για όλη την Ελλάδα (3,1€ για τα δύο πρώτα κιλά και 1€ για κάθε επιπλέων κιλό)
 
  4) Ειδικές αποστολές.
  Εάν τα εμπορεύματα είναι ογκώδη αντικείμενα ή ειδικά φορτία που απαιτείτε άδεια από αστυνομικές αρχές, ειδικό ADR αυτοκίνητο και οδηγοί με ADR δίπλωμα οδήγησης τότε αναλαμβάνουμε εμείς την μεταφορά κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον πελάτη.